2011. január 15., szombat

14/5

Fabia kuplung projekt. Kellett ugye egy kinyomocsapagy a Breda CR 1200 helyett, a szama SKF VKC 2215.Nagyobb, szelesebb es persze az egesz kulseje mozog a nyomofelulettel.Aztan kellett a korabbi bejegyzesekben emlitett kozbetet a skoda csapagytartohoz, hogy rapasszoljon.Persze ket evvel korabbi paintben keszult precizios muszaki rajzbol latatlanban ujragondolni a dolgot miert is nekem sikerulne a vilagon eloszor. A belso atmero termeszetesen kisebb kellett hogy legyen, hiszen igy nem ment ra a villahoz rogzitett tartoelemre. Jobban mondva rament, tulsagosan is.

A kepen a kozbetet lathato, raillesztve az eredeti csapagytartora, hat van egy kis hezag.De az ember csak nem akarja elhinni, hogy barmit is rosszul gondolt annak idejen, igy felmerult az otlet, hogy nem-e a kesobbi GLS muanyag tartoelemre passzol mernoki gondolkodasom csucstermeke. Mackos es Papa segitsegevel kiderult, hat persze hogy nem.Vegul feladtam a sajat pedigrem bizonygatasat onmagamnak - Papa lehet rohogni, a regi tarto kell. Es egy kozbetet gyuru, ha mar igy elcsesztem a belso atmero meretezeset.

Az esetlegesen idetevedo es posztot vegigrago kedves blogolvasoknak pedig ez a labjegyzet legyen a jutalom: A kozbetetemet ne, ismetlem NE masoljatok le.

4 megjegyzés:

Kese írta...

:D majd legközelebb :D

Maybe írta...

Én szeretném lemásolni.

Maybe írta...

Amúgy a blogmotor sztem tudja a neved...
http://kepfeltoltes.hu/110117/pusalls_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

pusi írta...

neked mar lemasoltuk a multkor. minek megegyszer elkurni vele a kocsidat? :)

Megjegyzés küldése