2010. december 9., csütörtök

Silentio

Hetfon a Devecsei familia 6-6os kozremukodesevel, illetve szerszam es izomero supportjaval kis hijan(!) sikerult a 8bol egy lengokar szilentet a lengokarral es a bordas perselyevel osszeparoztatni - vagy ez mar threesome? Koszonhetoen valoszinuleg a "szilent" bakelit kemenysegenek, a gyari ragogumi allagahoz kepest.
No nem adtuk fel, tobb fronton tamadunk tovabb. Lajka apu szerszamkeszito virtuoz kreativitasa nem ismer hatarokat, igy mire leinfoztam Adamtol a szukseges szerszam kinezetet, addigra erre Lajka szerint magatol is rajott, sot elkezdte legyartani legpisztolypatronbol es vasrudbol. Nalunk magyaroknal a ducktape meg nem terjedt el, hiaba nezunk tul sok McGyvert. Kozben en beszereztem a szalonallapotu femperselyeket a szilent belsejebe, hatha ugy jobban csuszik. Illetve ma este megprobaljuk borotvahab, akarom mondani szappanos viz helyett olajjal sikositani a makrancos huvelyt. Lassan ki kell raknom a tizennyolcas karikat.
Mivel itt a hovihar, a Rakoshalalfaszara kijutas meglehet kalandos lesz, de siker eseten kepes beszamolo kovetkezik a hetvegen.

7 megjegyzés:

Kese írta...

Csak szilent behuzóval lehet megoldani :D és én is csináltam egyet amivel az első futot fél ora hossza alatt összelehet fűzni:)

papa írta...

Nah, képeket várjuk:)
Olaj nem biztos hogy jót tesz neki, én a gumiszervizesek által használt fehér trutyit használom, ha van.

papa írta...

ha használható állapotban vagyok:)

mikk írta...

kese, a kemeny szilent azert egy kulon tortenet, hidd el :)

Kese írta...

elhiszem de az erő és a zsír csodákra képes ilyen müveleteknél:)

mikk írta...

zsirozni nem szabad, de nem is az erovel volt a gond. inkabb szettepte a szilentet a pres, minthogy benyomja, benne a persely is szinten csunya dolgokat muvelt.

Kese írta...

mé ne lenne szabad zsírozni?ha megvan huzva a szilent a helyén az nem mozog sehova meg ugyis kiolvad belőle.

Megjegyzés küldése