2009. december 16., szerda

es monda az ur. mukodj. es a lampicsku mukod vala. utalom a drotokat.

az utolso este a muszaki elott. ugy volt, kihuzzuk a roncsot a garazsbol, ezert ricsi es bence is be lettek szervezve, mint szokasos rabszolgabrigad. biztos mindketten nagyon orultek, hogy a szerda estejuket a garazsomban guggolva kell tolteniuk. a majdnem minden keszen van allapothoz meg nagyon sok hianyzott, legalabbis igy utolag belegondolva.

a hatfal felrakasa utani inditasproba furcsa eredmennyel zarult. beroffent egy brutalis csorgeszorgessel spekelve, majd fulserto kerregessel jart is egy darabig. ujra a siras kerulgetett, de remenykedtem a legjobbakban. hogy nem az altalam osszerakott motor tojta ossze magat. neadjisten valami szokasos alatetet vagy anyacsavart rejtettem a hengerekbe. and so on.

nem lettem ongyi, mivel csupan az ondindito behuzomagnesenek visszahuzorugoja - eleg hulye fogalom, a behuzovisszahuzo -, es a villa ami a fogaskereket tologatja, voltak rossz helyen. ricsi szakertelmevel orvosolta a dolgot, meg jo hogy rengeteg vashulladek oninditot taraztam be a munkaasztal ala. ezutan szepen elindult, kerreges nelkul, orules volt. megjott bence, akinek a teligumijait hipersebesseggel atcsereltuk a kopott nyari daytonokra, hogy ne csusszak vissza a garazsba, ha barmeddig is felmegy az auto. bekerultek az ulesek is, es a muszerfal egy resze is betakolodott. bencenek el kellett suhannia, de ricsivel meg felhanytuk a kotenyt, meg a az elso lokharitot is, es auto format varazsoltunk a jarmunek.

ezek utan egy kosza kiserletet tettem a kijarasra a brutal meredek garazsfelhajton, es lass csodat nyomatekbol ugy kiugrott a hoba a rapid, hogy mi is csak neztunk.

persze a szokasos nyanyabanya affer megint megvolt. mar ricsi vakuja is irritalta oket, mivel 11kor jottunk fel este a garazsbol. mit kepzel megis, mit fenykepezget ez itt, ennek a haznak nyugalom kell. kar, hogy az auto motorja csak egy percig jart, o meg a negyedoras visitozasaval felebresztette a fel hazat. de ha nyugalom kell, hat nyugalom kell. kesobb beszeltem a foberlo nenimmel, aki kozvetlenul a garazs folott lakik, es nemhogy a rapidra, de meg a folotte lako mamik visitasara se ebredt fel. kozolte is, hogy semmi kozuk hozza, hogy en onnan mikor allok ki. yea.

ezuton is orok hala ricsinek es bencenek a sok segitsegert, meg hogy mindig ugranak, ha sir a szam, hogy nem tudok egyedul idora megtakolni valamit. kosziii.

2 megjegyzés:

Maybe írta...

http://4.bp.blogspot.com/_EZDjYHUmC9Q/SzYs5veRfhI/AAAAAAAAK7U/Q425dEstL6A/s1600-h/pusi2.jpg
Ezen a képen mi a szar van fent hátul?

mikk írta...

a garazs fantomja.

Megjegyzés küldése