2009. március 1., vasárnap

speed kupa ismet. ezuttal kisse rendhagyo modon repteri bojas verseny. tokol, hangarok, sar, hideg, katyuk es borzalmas szervezes.

rapidot nem kimelve kicsit eredmenyorientaltan erkeztem a helyszinre es vartam izgatottan a rajtra.


palyabejarason annyira komolyan kepben voltak a szervezok, hogy raengedtek egymas utan tobb autot is a palyara, aminek voltak a vegeben odavissza szakaszait. keves hija volt, hogy nem vegezte a rapid egy dizel golf orraban. raadasul el is tevedtunk, palyarajzot nem kaptunk, nagyjabol volt csak kibojazva, szalagozva, az amugy tetszetos vonalvezetesu palya.

aztan csak azert is olyan tempoval mentem ra a betonlapokra, hogy en pedig ugyesen tempobol improvizalok valamit. ami persze csekely vezetesi tudasomnak es tul nagy onbizalmamnak koszonhetoen a leginkabb varhatohoz vezetett.


aki hulye, haljon meg - a kocsija. eltortem szegenyt, de igy legalabb muszaj szetszednem es atneznem minden porcikajat. ami nagyobb problema a lathato koteny deformacion kivul, hogy a legibazis hangarok kozott vezeto utjan kijartak a betonlapok melletti saras reszt es a kulso iven egy felmeteres godor keletkezett. sokan csak centik hijan nem estek bele. persze en telibe kaptam, bal elso lengokarom es lengescsillapitom banta.

en viszont utolag nem bantam, hogy megtortent a baleset, ugyanis ez vitt ra, hogy megvegyem a tuning forumrol a piros 120ast, ami kesobb versenyautova lesz. talan. 40ezer jo magyar forintert az enyem volt, es egyben ramszakadt csomo olyan cucc, amit addig skodaban nem is probaltam. jo kemeny csillapitok, relative jo gumik, szeles felnik, kagyloules, 4 pontos ov es sportkormany. na meg a szedan filing. es a rapid maris vedve vagyon.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése