2009. május 1., péntek

taszar. szlalom majalis.

normi hivta ra fel a figyelmemet, hogy par hettel ujlak utan itt taszaron a gyorsulas ob betetfutamakent rendeznek szlalomot is. menjunk hat. otthon van az auto, jo kondiban is van, meleg, majalis, versenypalya, go.

az egyetlen negativum talan, hogy senki sem jott ki velem, igy a verseny kezdeteig egyedul allitgattam a szelephezagomat, amire volt is ido, mert az idomero rendszert tapolo aggregat karbija eldugult, igy csuszott a program. miutan stilszeruen trabant versenyalkatreszekkel potoltak a hibas elemeket, beindult a hangositas meg az idomeres. addigra normi is befutott, szerszamokat es emeloket csereltunk, mindjart vidamabb lett a delelott. aztan jott a rajt.


rendkivul bonyolult palya volt, keves bojaval. hideg fejjel es jo memoriaval lehetett csak jo idoket menni. a veszpremi suzukis sracok melle parkoltam le, akik az extrem kupat rendezik, mellesleg tanitanivalo koroket mentek. cirill kabrio swiftje plane felelmetes volt.

kesobb befutott tallian andris es merko is, neztunk brutal tuning civicet szennevero normit (tallian megszallott civices, fogta a fejet), es taxiztam talliant egy kor erejeig - mint kesobb kiderult az volt az utolso, egyben legjobb korom..


kategoria masodik helyem lett az 1.3ig kategoriaban, swift gtitol marpedig nem szegyen kikapni, es a verseny is nagyon jo volt, megerte.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése