2007. április 1., vasárnap

fos tali cs(a)ka visszafele

vácon jártunk bencével. sok orrmotoros járgánynak volt az ünnepe, meg a még elég fiatal skoda orrmotor fanklubnak. persze odafele minden orrmotoros eltévedt. mi meg utánuk. azért vácra beérve az első benzinkútnál rátapadtunk az éppen ott tankoló perkóra, mondjuk egy nyílegyenes úton nehéz eltévedni. a dunakanyar autócentrumig max pár lámpa meg körforgalom zavarta meg idegsejteim navigációs munkáját, de büdipest után már szinte felüdülés egy ilyen egyutcás "falun" végigrobogni. a farmotor részleg is képviseltette magát szép számmal, ami azért lett jó, mert így a rendezvény csúcspontját jelentő city rallyn gábor ülhetett bence mellé navigétörnek, az én térképemet meg ez a lúzer tartotta a kezében, aki még az övet se találja egy skodában, ha nem négypontos:

nem nyertük meg a versenyt, bár mindent megtettünk a körülöttünk versenyző sporttársak kiiktatására. ez igen szomorú, pedig azt a harangjátékot is megtaláltuk, amit a negyven éve a főtéren piáló bácsika se tudja, hogy hol van.

a végén kaptunk csokit, meg skodás kukásmellényt -persze aki korán hazament, az nem- és még kika kézifékes kanyarját is befigyelhettük anu füstölgő vasával. csodák csodája ezt az utat sem úsztam meg műszaki hiba nélkül. a jobb féltengelyszimeringem megadta magát, és folyni kezdett a váltóolajam. tisztességes nagy cseppekben. persze miért is menne minden rendben, de ilyen szarságokon már nem akadok fenn. cserébe lemostuk bence fekete attóját, és szép lett, sőt, mosás után még be is indult, ami nagy szó azért egy bosch rendszertől.

amúgy meg mindenki békaphatja, akinek nem kell szimeringre vadásznia.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése