2011. március 26., szombat

(Ka)Rossz szeria

Mit csinalok, ha nincs kedvem az ocsmany koszos futomualkatreszeket pucolni? Hat eszement vagdosasaba kezdek a rozsdasnak hitt reszeknek. (Aztan barbar modon kipotolom folosleges csomagterfedelbol ujitott lemezzel.)

Legalabbis ez volt a terv. Aztan ahogy haladtam szepen sorjaban konyekig a sorjaban, lassan kezdtem rajonni, miert tunt olyan konnyunek Hammanekkal kezzel felbakolni a vazat. Mert nincs benne fem. Legalabbis elenyeszo - a szo legszorosabb ertelmeben.


Ezek a sarvedon mar regi harci sebek, szerencsere alatta a doblemeznek nincs kulonosebb baja, vegignyomkodtam csavarhuzoval. Meg amugy is. Kinek kell az esztetika egy celszerszamra? Csereljen teljes ivet a hoher, gondoltam, morfondirozasomat azonban melyrol jovo csamcsogas fortelmes hangja zavarta meg. Aztan amint hozzaerintettem a csavarhuzot, nagy reccsenessel pofan is bofogott - a kuszob. Vilagvege hangulat.


Minek utana rajottem, hogy ket labbal a felbakolt kocsi alatt ulve flexelni a bak feletti reszt nem jo omen, gyorsan biztonsagba helyeztem vegtagjaimat es konstataltam, hogy a kozepso (es persze a belso is) kuszob teljesen egyben van, a kivagott resztol elorefele pedig a kulso is. Az also lemeze a hatso tiz centimeteren rohadgat, kezdtem ugy erezni, hogy arrebb kellene tenni ezt a nagy teherbirasu teszkos bakot.

Mindenesetre most itt a dilemma, hogy lefurjam a kulso kuszobot, megnezni mi van alatta, vagy takoljam meg bizva abban, hogy jol lattam a frissen szabdalt hatso lyukon keresztul. Esetleg kuldjek be egy jol kikepzett rohadaskereso vadaszgorenyt, RO-55 -be aztatott bundaval? Amig ezen gondolkozom, Papanak egy kep az uj polcrendszeremrol.

7 megjegyzés:

Maybe írta...

Kié ez a rózsaszín valami? :o

mikk írta...

ugy latszik tul eros lampat vettem a teszkoban. kifakult tole a dukko.

mikk írta...

javitottam a telitettsegen, hogy a rak egye ki a beled. most mar nem pink.

Maybe írta...

Kié ez a pixeles valami? :o

rnagy írta...

Mamaik hagynak flexelni? Nem mondják, hogy mérgezed őket? :)

p44 írta...

hát öcsém ez kurvára nem frissül... :(

mikk írta...

mert az auto nem keszul. de matol szabin vagyok, megyek vagni. :)

Megjegyzés küldése