2010. június 30., szerda

Tre Ler

Hosszu es faradsagos szervezkedes, es a kaposvari rendorseg felelmet es burokraciat nem ismero harom honapos munkaja rezbaszasa reven sikerult. Vegre. Mi is?
(f)Elho(u)ztuk a roncsot. Es ha nehezen is, de vegul megfeleltem a blog cimenek. Innen nincs feltamadas. Csak a csorlo. Meg a flex.

Itt meg papa szomorkodik, hogy a rendorsegi telepen egy elarverezesre kinalt Volgat sem talalt. De meg 1000MB negydobfekes futomuvet sem. Nekem ez szerencse, mert lehet, ha egy 1203 kerul elo a susnyabol, a rapidot bizony ottfelejtjuk. De csak egy rozsdas trabant szomorkodott a sarokban, ot annyira nem sajnaltuk meg.

Nehez visszaemlekezni, de nyaron nem voltak rapidos kalandjaim ugy jo harom ev ota. Vagy meg regebben. Valami mindig rossz volt. Valto, motor, futomu, kasztni... Es most sem lenne ez maskepp, de a rapidotcsaktelenhasznalhatom atkomat megtorve igenis kialltunk a nyari mezo szelere fotozkodni. Bar papa reszere a pitstop kiallas inkabb higienias celbol tortent, en azonban csak azert is csinaltam egy napsuteses vidam nyari fotot a rapidommal.

Irany a vastelep.

Papanak pedig orok hala es meg egy keves, amiert bevallalta az egesz napos elfoglaltsagot, hogy engem fuvarozzon. Koszi!

Es az utolso Kaposvar-Budapest expressz go-pro felvetele. Hianyozni fog.

1 megjegyzés:

papa írta...

részemről a szerencse

Megjegyzés küldése