2010. május 7., péntek

Lesz meg mit csinalni

Nicsak, tuning hutobordas levegobeomlo. Valaki biztosan sokat szenvedett, mire sniccerrel korbenyeste a homasita kazanlemez matricat. Sajnalatos modon merhetetlen vagyat erzek igenyes muve gyors es kegyetlen elpusztitasara, nemsokara ugyis lomtalanitas lesz a keruletben.

Ugyanitt tolvajelharito ajtonyito kallantyu. Nyilvan azok szamara, akik nem tudjak, hogyan kell hozzanyulni, hogy ne vagja le ket-harom ujjukat a palmatexszel rogzitett sorjas kazanlemez. A vernyomokat aztan jancsijuliska modra uv lampaval kovetve, vagy inkabb horaciokent kegyetlenul rangatva szemoldokunkent, ratalalhatunk a galad elkovetokre.

A vegso csapas pedig a le(be)fujoszelep. Cseles tuningalkatresznek tunik, valojaban azonban hatekony biztonsagi felszereles, extrakent rendelheto. Ha jobban megfigyeljuk, a karburatorral illetve a szivorendszerrel nincsen kapcsolatban, illetektelen motorinditaskor csupan az utasteret gazositja el.

8 megjegyzés:

crix írta...

Hey!
Ezmieza verda?

p44 írta...

roncs, mint a blog címe mutatja. :) pusi régi új hobbija a változatos típusú, de mindig fehér vagy piros Skodák különböző módokon való elpusztítása :P

crix írta...

ez valami új cucc
nem ismerős

mikk írta...

akos, ez csak 80%-ban stimmel, a maradek 20% egy sarga-tarka meg egy zold :D

mikk írta...

viszont azt a kettot nem en pusztitottam el, a tobbit meg igen. valoban igazad lehet megis.

p44 írta...

szokod? :) várjámá, van még egy, a fekete. :P

rnagy írta...

Bemutató Egerben?

mikk írta...

akaliban, ha minden jol megy. ha nem, akkor szegeden.

Megjegyzés küldése