2010. április 12., hétfő

Mezorace

Tokoli gyorsulasi ob. A betetfutamkent aposztrofalt szlalomra Papa osszeramolta a szurkeseget. Iszonyat brutal kiallas, egynegy, nyomatek, kovalygo hatso futomu; de osszessegeben egy nagyon szeretheto autot kanyaritottak Hraboval a garazs sarkabol.

Szombat reggel voltam olyan szerencses, hogy Aeroflot tamogatassal utazhattam fel Pecsrol. Az auto treleren jott. Azota is csodalom Papa hozzaallasat, hogy szakkoros kirandulasra sajat zsebbol felhozza a tanitvanyait diakjait szlalomra, es meg egy ilyen kupavadasz majomnak is megengedi a kormanytekergetest, mint en.. Koszonom ezuton is.

A versenykiirasban torteno kisebb csalodasok - kapunyitas 7 helyett 9 orakor, nezoi belepodij 500 helyett 2000 penz, fotocella helyett valami mobilos idomeres, ketto helyett egy edzokor - nem szegte kedvunket vegleg. Na jo Papanak lehet, mert nem mindegy, hogy 3000, vagy 12000 forintot fizet ki belepesre. De vegul uzembe allt a nullkilometeres versenygep. Aztan a kovetkezo kep tanusaga szerint majdnem ket kerekre, illetve a fejembe.

Dani ugyan elpicsazott minket, mint jarokerettel palyamotorozo oregbacsi a vertacskojat, de azert jol ereztuk magunkat. Az autonak is kijottek a kisebb kehei, osszessegeben azonban szepen teljesitett. Nemi futomutuning javit majd seggenek behuzottfarokkalhugyozokutya kanyarodasi pozan. Mellesleg az emlitett kovalygo bacsirol keszult sztarfoto.

Tehat mehettem egy mert kort, nem tudom milyen idovel, de Papa szerint az o idoinel jobbat. Ami nem csoda, mert o meg egyenesben is keresztbe rangatta a szemtelen szurke szornyet. Koltoi venamnak es alliteracioimnak gyors megalljt parancsolva megemlitenem meg, hogy nagyon elveztem a versenykoromet, vegre megint szedanban ultem, szlalomon, kagyloules, tengelyes alapjarat. Aaa. Koszi :). Itt jovok szembe e.

4 megjegyzés:

Unknown írta...

"nagyon elveztem a versenykoromet, vegre megint szedanban ultem, szlalomon, kagyloules, tengelyes alapjarat. Aaa. "

Csináld a pirosat!:)

papa írta...

ne dicsérjé, nem szoktam meg:)

mikk írta...

a konstans keresztbemenes emlegeteset dicseretnek vetted? :)

papa írta...

azt nem tudom, én a kupavadász majmos bekezdésre gondoltam. a k.k.menés jó lenne majd egyszer:)

Megjegyzés küldése