2009. november 15., vasárnap

sotet, padlobitumen kalapalos este volt. ket emelettel a garazs folott a gonosz seregei gyulekeztek a skodabirodalom hataran. csak az alkalomra vartak, hogy lecsaphassanak es elhurcoljak sotet odvukba a hezagmerovel es andrt konyvvel kezukben setalo artatlan jarokeloket.
a felhomaly alattomosan telepedett ra a garazsajto kornyekere, en pedig bizva a google legujabb boszorkanyuldozo technikajaban a stekklampat az egyetlen bejarat fele iranyitottam, melynek szent fenye allitolag elpusztitja a demoni jarokereteket, ezaltal visszauzi a sotetbe a satan nyugger seregeit.
a stekklampa hianyanak koszonhetoen a fotosokk hue - saturation parametereinek furcsa egyuttallasa kovetkezett be a garazs hatso reszeben.

majd pokoli fenyek tuntek fel a motorter olaj utan ahitozo szemebol. a rapid eletre kelt. christine? ferat? frankeinstein lokharito nelkul?

de ahelyett, hogy hazaig rohantam volna ijedtemben, lelkiismeretesen lefotoztam toganak egy alkatreszt, hogy nincs elrohadva. aki megfejti mi lathato a kepen - nos az nem kap semmit, tul konnyu a feladvany.

a toganak fenykepezes negativ polusakent azert kicsereltem a tankbeonto csovet, es mellekelek is egy fotot rola. ez az ominozus lehegesztett beontocso, ami miatt vagy haromszor robbantam mar le, mert nem jottem ra, hogy vakuum keletkezett a tankban. oromteljes volt. really. ennek mostantol vege.

vegezetul egy tajkep, legalabbis nekem, aki egesz nap monitor elott ul, annak a garazs kesz futballpalya. itt szoktam szetkalapalni az alkatreszeket. flex sarok a fengshui jegyeben. aki megtalalja a 130LR-t a kepen nyert egy snickers csokipapirt, amit bevalthat egy nyero snickers csokipapirra, amit... while(1);

7 megjegyzés:

Maybe írta...

Mikazokacsúnyafelnikottan?
Ferat pedig élt, él, és élni fog...

p44 írta...

a Bencének nem ugyanilyen van? :P

mikk írta...

nem

p44 írta...

4x100 vs 4x130?

mikk írta...

nem

p44 írta...

fbm akkor mond má meg hogy mi

mikk írta...

:) mas a merete. teligumit keresek most ra. nem tudsz olcson? 175/60, 165/65 erdekelne 13asra.

Megjegyzés küldése