2009. október 11., vasárnap

pentek esti probulas utan felig megfazva szombat hajnali keles 5 korul, irany garazs, franciaaggyal telepakolt auto, ijesztoen csondes kipufogohang - ikea matrac hangtompito hatasai, majd par tevedes utan kiskunlachazai repter.

nagyon gyors volt a palya, vegre igazi sprint erzes, amikor legalabb harom szakaszon negyes telin kozlekedve kellett a fektavot meregetni, elrontani, majd ujraprobalva egyre jobban eltalalni. visszagangolni kettoig az egyenes vegi visszaforditonal, a vegen elmelegedo fekkel es gumikkal jatszani orrtolossa valo utcai gumis futomuvel. a talajok sokfelesegere figyelni, a beton, a por, a levelek, a ketfele aszfalt, mind mind mast muvelnek az autoval. lereagalni, orulni, gabi tanacsara levagni a fuvon ket jobbost.. aaa.



a rendezes szinte kifogastalan, sokat lehetett menni, 2 + 3 kor a 3km-es palyan. volt vegre rainditas es hosszu kifuto a celegyenes utan. csak igy tovabb. mejbi elverte asztit, perko pedig egy olyan durva idot ment, hogy a nagyobb kobcentikkel siman partiban volt. gabi megint a leggyorsabb skoda lett. ja es a kimaradhatatlan volgazas papaval. hangarlatogatas es offroad. uh.

a speed kupak kihozzak belolem a vizpumpak iranti leplezetlen utalatot. mostanaban egyre inkabb.

szomszed ladas team egyik tagja jon oda, miutan a csapagyaknal omlik ki a viz a vizpumpa alatt, hogy ejnye mi van ezzel a bojlerrel, megforrt? nehogy szetessen itt, nezzunk mar ra. nem szoltam vissza semmit, de tiz perccel kesobb a lada beallt a depoba, dol a goz a motorhazteto alol, kapjak ki a hutot egybol, vakarjak a fejuket. van isten.



sajnos szaporodnak az ilyen kepek errefele, de szerencsere perkonak nincs nagy baja. az autoert meg kar, nyero gep volt..


5 megjegyzés:

p44 írta...

milyen képek? :) és nekem semmit thx, csak privátba, eh. :P

mikk írta...

koszi akos az onzetlen segitseget, nelkuled az autom a lachazai cigok martaleka lett volna :) orok hala, meg ilyesmi kamuk.

mikk írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
p44 írta...

jobb is hogy kitörölted, biztos valami undokat írtál benne. :)

ja és rájöttem. eddig nem értettem, miért sajnos hogy szaporodnak az "ilyen" (milyen?) autók képei. hát a gyászkeretesek, most esett le. az autóért valóban kár. :)

mikk írta...

azt irtam, hogy hat a gyaszkeretesek, aztan kitoroltem, mert nem fogok itt neked szajbaragoskodni :)

Megjegyzés küldése