2008. szeptember 6., szombat

masodik kakucsring. sajat autoval szandekoztam menni. egyejszaka alatti szarazfuto berakas mikozben dzso elszallasolas es bence nem agybajkapas hadmuvelet.

vegul is sikeres volt. miutan a reggel 8as indulas helyett fekcsovekert rohangaltunk, mert a kedvenc motorsport felnijeim eltortek a nyereg kis csovet, fel 10kor el is tudtam indulni versenyezni. koszonom bencenek nagyon. persze a valtoolaj ugy folyt, mint a kamazba a slag - kepzavar, igy nem volt szivem a tobbiekkel kibaszni, hogy felvigyem a palyara. maradt a parkoloban.


maradt hat a "szokasos" (kicsitsemnagykepuen) ber skoda, aminek minden masodik kanyarban felforrt a hutofolyadeka, de kiss csabi es par kedves klubtars (koszi az ekszijat) segitsegevel sikerult vele versenyben maradni egesz a futamok vegeig. kese segitsegevel annyira megszereltuk a vegen, hogy nagy krisztian jol el is vert vele, miutan kikurtuk belole a negativ ateresztokepessegu, elszenesedett legszurobetetet. az unott pofam a volan mogott csak lazasagomnak tudhato be, alapbol nem ilyen balfasz pofat szoktam vagni. vagy igen?


vegul sikerult dobogora kerulni, igaz csak a legalso fokara, de kaptam egy kupat, ami tovabb lenditett a mar emlegetett szakadek fele.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése