2011. február 23., szerda

Mi a hezag?

Tatras kethengeres Kese szerint fotengelycsapagyhangos autoja vegul is megjavult a meteres szelephezagok eltavolitasa, es a gyertyak, no meg a bakelit kabelek csereje utan.

No igen. A gyertya:

2011. február 9., szerda

Recsegos

Kisebb valtozasok az akusztikaban es a pontos j-vel rendelkezo szavak kiralyaban - a fojtasban. Nem is folytatom.


A lokharito meg alakitasra var, mert csupasz rapid seggtol rusnya a hatar.


2011. február 6., vasárnap

14/14

Vegehez erkezett rapidom szeriamotorosodasi projektje. Reggel 8 - helyett 9kor erkeztem Papa portajara, ahol nemi helyezkedest kovetoen nekilattunk a motorcsere remenyteljes folyamatanak.A felicia motort nemi kornyezetszennyezes aran kitepkedtuk a helyerol, majd nekialltunk meregetni a valton az onindito behuzasi tavolsagat, mivel a fabia lendkerekemre takolt szazhuszas fogaskoszoru vagy jo fel centivel arrebb volt rakva a kelletenel. Bevallalosan elkezdtuk berakni a motort, lelkiekben felkeszulve az eshetosegre, hogy nem fog elindulni, vagy elso korben lefogazza a fogaskoszorut.Ket kakaos kalacs utan a terido kontinuum kulonbozo pontjain a regi motor helyere az uj manifesztalodott. Papa kepbe kerulese tisztan a veletlen es nemi kvantum anomalia eredmenye lehet csupan.A warburator helyere egy edsr gls karbi kerult, azt hittem elobbi hibajabol rotyog be neha a motor, es kezdi elonteni benzinnel a szivotorkokat. Tevedtem.

Az elso inditas es gyujtasallitas utan orommel konstataltuk, hogy a termosztat nyit, viszont a motor belefullad a benzinbe. Az edsr fedeltomitese alol enyhen szivargott a nafta, az ac pumpa bizony atnyomta a tuszelepet. Az ido kesore jart, de Papa lelemenyesen elorukkolt egy hipertoldalekolt, levegozteto csovekkel, felturt fuvokaval, bilincsekkel es T elagazasokkal ellatott csorendszerrel (=visszafolyo ag), melynek segitsegevel mar a tank kapja a bonusz uzemanyagot.

A probakor igeretes, a kuplung kinyomorudja szorul meg cserere, mert rovid lesz a fabia szerkezethez epitett kinyomocsapagy-villa kombinaciohoz. Bejaratas indul.KOSZI PAPA!

(Kiegeszites: A fent emlitett takolt lendkerek - fogaskoszoru paros nem Papa kezei kozul kerult ki, hanem igy vettem Zeetol a motorral egyutt Bekescsabarol. Mielott meg valaki felreertene ;))

2011. február 1., kedd

Talalos kerdes, mi hianyzik a keprol a folyadektartalyon kivul?


Hat persze hogy a csoeloszto.

Most a bal oldali csocs spriccel, a jobb oldali meg bamban nez, ahogy illedelmes kis ufohoz illik. Akarom mondani lovegtoronyhoz. Az ablaktorlo vegallasa is tulsagosan fent van, ha megnyomom a gombot lampanal, a szomszed savban levo is kap belole. Vagy a mogottem levo. Vagy csak maga az ablaktorlo.