2009. november 27., péntek

mit is irtal a multkor, mejbi? koszi pusi? vagy ko szipu is? zsirtalanito eszkoznek legalabb olyan idealis a nitro, mint neuron tomeggyilkosnak. meg a gagyi festeket is jol oldja, ami foleg akkor elonyos, ha le akarom vakarni toganak valami hupilila pingalmanyat az alkatreszekrol. most azonban a ragaszto es a nitro kozos szerepe volt soron. eloszor a higito, aztan ha mar ellazultam, johet a ragacs. kitapetaztam a motorteret uveggyapot-polifoam-poliuretan jellegu bizbasszal. az alabbi kepen az elso lap felragasztasa utani allapot lathato. ekkor mar tomegevel futottak neki a falnak a garazs elott koricalo kabult kobormacskak.

allitolag tompitja a hangot, elnyeli a rezgest, hoszigetel, valamint hosszutavu macskaolo mellekhatasa van. az allatkiserletek folyamatban, tovabbi fejlemenyeket a holnapi hangproba utan lathatunk, hallhatunk, szagolhatunk.

2009. november 23., hétfő

kedves nezokozonseg. a vasarnap delutani matine kereteben tovabb folytatodik a rapid horror show. K belek, veres padlo, csend es hullaszag.

mert a hangszigeteles az fontos, hiaba akarja az obudai polgarmesteri hivatal minden evben betiltani a szigeteles hangjait. hasonlokeppen, mint a volt mero soproni onkormanyzat, ahol ugyan a decibelben merik a feszultseget, nekem viszont a kozepkonzolomban a feszultseg kelt volt. nem retes.

ees ime a kinai rapid fe lee rat - ahogy mejbi mondja rozsdas felicia -, vegre a helyere biggyesztve. meg ha nem lenne lensflare, akkor akar kikaeknak is reklam lehetne. de ez itt nem a reklam helye.



2009. november 22., vasárnap

rapid fel eve all a garazsban porosan.

akos: jo ez a garazs, de a rapidot rendesen lelaktad.
toga: nalam meg nem volt ilyen csunya ez az auto.
mindenkimas: eszre se veszi az autot

es miutan portorlo kendovel atsimogattam harom hete..

chainq: milyen szep allapotban van a gep.
adoks: most fenyeztek?
mindenkimas: csak az autot veszi eszre

mindenki rohanjon a teszkoba varazskendoert.

2009. november 15., vasárnap

sotet, padlobitumen kalapalos este volt. ket emelettel a garazs folott a gonosz seregei gyulekeztek a skodabirodalom hataran. csak az alkalomra vartak, hogy lecsaphassanak es elhurcoljak sotet odvukba a hezagmerovel es andrt konyvvel kezukben setalo artatlan jarokeloket.
a felhomaly alattomosan telepedett ra a garazsajto kornyekere, en pedig bizva a google legujabb boszorkanyuldozo technikajaban a stekklampat az egyetlen bejarat fele iranyitottam, melynek szent fenye allitolag elpusztitja a demoni jarokereteket, ezaltal visszauzi a sotetbe a satan nyugger seregeit.
a stekklampa hianyanak koszonhetoen a fotosokk hue - saturation parametereinek furcsa egyuttallasa kovetkezett be a garazs hatso reszeben.

majd pokoli fenyek tuntek fel a motorter olaj utan ahitozo szemebol. a rapid eletre kelt. christine? ferat? frankeinstein lokharito nelkul?

de ahelyett, hogy hazaig rohantam volna ijedtemben, lelkiismeretesen lefotoztam toganak egy alkatreszt, hogy nincs elrohadva. aki megfejti mi lathato a kepen - nos az nem kap semmit, tul konnyu a feladvany.

a toganak fenykepezes negativ polusakent azert kicsereltem a tankbeonto csovet, es mellekelek is egy fotot rola. ez az ominozus lehegesztett beontocso, ami miatt vagy haromszor robbantam mar le, mert nem jottem ra, hogy vakuum keletkezett a tankban. oromteljes volt. really. ennek mostantol vege.

vegezetul egy tajkep, legalabbis nekem, aki egesz nap monitor elott ul, annak a garazs kesz futballpalya. itt szoktam szetkalapalni az alkatreszeket. flex sarok a fengshui jegyeben. aki megtalalja a 130LR-t a kepen nyert egy snickers csokipapirt, amit bevalthat egy nyero snickers csokipapirra, amit... while(1);

2009. november 14., szombat

a minap mondta valaki, hogy a manta tukor nem passzol a rapidhoz. pedig a skoda a szocialista era autogyartasanak legszebb eleivel es iveivel biro formaterve. elnezest az elfogultsagert, de igy van. ez nem lada. ha valamihez passzol ez a tukor, akkor ez az.

2009. november 10., kedd

kicsit mokoltam a gyongyozott szelepfedellel meg az uj vizpumpaval, csak hogy vegre lassak valami preliminary verziot legalabb a hajtomubol. az eredmeny meg eleg elkeserito, de dolgozom a megtisztulason, csak nehezebben adja magat a blokk, mint a fabia a maga idejeben. holnap mar olajozottabb lesz a dolog, mivel a felul-beontom-alul-kifolyik effektust erosen gyengiteni fogja majd az olajtekno jelenlete.


tuskogazdasagos meroeszkozzel kiboktem az utaster aljat, vegre rajzon is tudom mi merre mennyi egy rapid padlojan. ha lenne affinitasom, papirbol ki tudnam hajtogatni, ha lenne papirom. szombaton indul azonban a nagy bitumeneltavolito hadmuvelet. H-day. segitsegemre lesznek tibi es tibi - mejbi utan szabadon:

2009. november 8., vasárnap

a garazs folotti mamik megint aktivizaltak magukat. benzinszagot veltek erezni, es rendorsegi feljelentessel fenyegetoztek a foberlo nenimnek. mert hogy biztos valami sotet uzelmeket folytatok, valoszinuleg robbanoszert gyartok es bombakat epitek. hiaba mondta nekik, hogy o lejar oda takaritani es egy auto van csak odalenn, hajthatatlanok. harom hete nem jartam arra, de biztos igazuk van. auto is van bomba is van, lehet ongyi merenylo vagyok.


ja amugy semmi szag nincs odalenn, de a kedvukert kituzok a falra egy wunderbaumot.